Avatar cursus

Met Avatar leer je je eigen leven en levenssituatie te verbeteren en te managen. De enige voorwaarde is dat je je eigen overtuigingen wilt onderzoeken. Avatar heeft mij geleerd me bewust te zijn van wat ik echt wil. Ik heb onder meer ervaren hoe het mensen kan helpen bij hun genezing. Daarom nodig ik je graag uit te onderzoeken of Avatar jou ook kan ondersteunen op je levenspad.

Avatar Cursusinhoud

De basiscursus bestaat uit drie delen, die je ook apart kunt doen.

Deel 1: ReSurfacing® (2 dagen)
Tijdens deze tweedaagse workshop maak je eerst een persoonlijke balans op, die je zicht geeft op de fundamenten van je eigen leven.

Daarna krijg je aan de hand van 30 oefeningen enkele voorproefjes van de Avatar training en inzicht in de achterliggende theorie. Afwisselend lees je een stukje tekst, doe je een oefening en deel je ervaringen met andere deelnemers. Je ontdekt patronen in jouw manier van denken en handelen. Het wordt glashelder hoe jouw houding en (onbewuste) overtuigingen je ervaringen en je hele leven bepalen. Je formuleert doelen die je leven meer de moeite waard maken en het wordt duidelijk welke stappen daarvoor nodig zijn. Spelenderwijs komt je creatieve kracht weer boven drijven en ervaar je dat je meer controle over je werkelijkheid hebt dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Alles bij elkaar een fascinerende ontdekkingstocht door je eigen bewustzijn!

 • De resultaten die je minimaal mag verwachten zijn:
 • een nieuwe kijk op jezelf en je hele leven
 • inzicht in de bepalende rol van overtuigingen op al je ervaringen
 • versterken van je vrije wil en kracht om zelf te beslissen
 • formuleren van je persoonlijke levensdoelen
 • duidelijkheid of je verder wilt met Avatar deel 2 en 3

Deel 2: De Oefeningen (5 dagen)
Dit deel van de training begint met een proces waardoor je denken verstilt en je allerlei facetten van je leven op een nieuwe manier leert voelen en ervaren. Als je dit vermogen eenmaal hebt herontdekt beleef je een diepgaande verbondenheid met alles en iedereen.

Via een aantal unieke waarnemingsoefeningen krijg je helder zicht op je (onbewuste) oordelen en de gevolgen die deze hebben voor je leven. Je leert onbevangen – met nieuwe ogen – naar jezelf en anderen te kijken. Een bevrijdende en verruimende ervaring!

Je krijgt meer greep op je gevoelsleven. Emoties en stemmingen hoeven je niet langer te bepalen, want jij leert ze zelf te sturen. Je formuleert nieuwe en inspirerende doelen. Al tijdens de training begin je met de realisatie daarvan, via de praktische en zeer effectieve ‘creatietechnieken’, waarmee je al je belemmeringen en twijfels uit de weg kunt ruimen.

Stel je eens voor dat je je niet langer laat leiden door je omgeving en oude overtuigingen, gewoonten, emoties, of stemmingen. Je zult verbaasd zijn hoe licht, vrij en vol levensenergie je bent als je leeft vanuit innerlijke rust, vanuit intuïtie en vanuit volledig vrije keuzes.

Na afloop van deel 2 mag je een sterke toename verwachten in het:

 • ervaren van verbondenheid met alles en iedereen
 • waarnemen zonder oordeel of afscheiding
 • realiseren van persoonlijke doelen
 • doelbewust creëren van gevoelens, ervaringen en overtuigingen

Als je met de resultaten van deel 2 niet volledig tevreden bent, dan krijg je het hele cursusbedrag retour.

Deel 3: De Toepassingen (3 dagen)

Laat wat je bent niet in de weg staan van wat je zou kunnen worden.

(Harry Palmer)

In deze fase van de training maak je contact met wie je werkelijk bent, los van alle ideeën die je daar ooit over had. Dit is een diepgaand transformatieproces, met als resultaat een nieuwe, ruimere kijk op jezelf en op je hele leven. Een nieuwe start. Je leert een volkomen unieke methode om belemmeringen en ongewenste ervaringen in je leven op te sporen en los te laten. Deze verbazingwekkend effectieve techniek kun je altijd en overal toepassen, op elk terrein van je leven.

Resultaten die je in deze fase van de training mag verwachten zijn:

 • kwijtraken van lichamelijke klachten
 • opheffen van belemmeringen en twijfels
 • loskomen van oordelen over jezelf en anderen
 • oplossen van persoonlijke conflicten
 • doorbreken van hardnekkige patronen en gewoonten
 • verkennen van volkomen nieuwe bewustzijnsgebieden

Hoe zou je leven eruit zien als je alle ballast uit het verleden achter je laat?