Links

Opleidingen

wil je meer weten over de opleidingen die ik gevolgd heb?
Dit zijn de belangrijkste:
www.traumahealing.org
www.rebalancing.nl
www.avatar.nl
journalistiek en communicatie

Leren masseren

Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Wil je beter leren masseren en meer vertrouwen krijgen in wat je doet? In mijn workshops en cursussen massage met Rebalancingtechnieken krijg je een gedegen basiskennis van massagetechnieken. En wie weet, krijg je nog meer plezier in massage! Alleen op afspraak, dus met een kleine groep. Er zijn ook kleine workshops als onderdeel van een dagje uit, een personeelsdag, een dagje met familie, enzovoort.

Meer informatie
Afspraak

Het huisje achter in de tuin / bed & body

Even bijkomen, eventueel compleet met massage? Coachruimte of originele kleine cursusruimte nodig? Het huisje achter in onze tuin is een plek waar iedereen zich geborgen weet, veilig voelt en relaxt. Alles zit erop en eraan, en bovendien kun je rekenen op alle ondersteuning die nodig is om er een geslaagde workshop te geven of om er zelf heerlijk bij te tanken.

Meer informatie
Afspraak

Zoek je een hovenier met hart voor alles wat leeft? Of wil je een dagje mee met de tuinman, lekker woelen met je vingers in de aarde? Bel dan Harry Kalk (0575) 442 865! Hij is altijd buiten en wil geen website, maar belt je altijd terug 🙂

Rebalancers ondersteunen elkaar

Rebalancers komen graag bij elkaar, leren elkaar nieuwe technieken, wisselen uit, zoeken samen verdieping en hebben ook veel plezier. Ik ervaar ons werk als een levend, liefdevol en zich ontwikkelend beroep. Het Platform Rebalancing Nederland (PRN) levert daaraan waardevolle bijdragen! We hebben enkele websites: het platformluisteren naar je lichaamRebalancing startpagina

 

Vijf natuurgerichte principes

Wil je meer weten over hoe ik werk met de vijf natuurgerichte principes, kijk dan op mijn andere site waar ik alleen schrijf over Rebalancing en Somatic Experiencing. Wil je meer weten? Je kunt me altijd bellen (0575) 442 885, of mailen (xandra@dds.nl)

Belangrijke collega’s

Dat zijn er velen, zoals:

Betteke Visserman, reguliere en complementaire voedingsleer, gezondheidskunde en maatschappelijk functioneren

Wilma te Paske, psychosociale therapie, bewustzijnsontwikkeling, familie-, systeem- en tramua opstellingen

Ik help je graag als je specifieke ondersteuning zoekt.

 

Xandra Veltman.