Xandra Veltman

Ik ben nieuwsgierig! Naar het leven en naar wat me beweegt, naar mijn bron…. Ik geniet ervan om op een speelse manier dieper in contact te komen met de ander, met mezelf, met wie we zijn, met ieders kwaliteiten, vreugde en plezier. Het maakt onze capaciteiten steeds beter inzichtelijk en inzetbaar. Ik nodig je uit te werken en te leven met de talenten die je in je hebt – en dat zijn er veel! Meer heb je niet nodig om gelukkig te zijn.

Van journalist en wizard tot…

Ik begon als journalist. Dit leverde me respect op voor wat anderen beweegt. Hoe zou het zijn om mensen daarin te ondersteunen? Zo kwam ik zo’n twintig jaar geleden in de wereld van communicatie-projecten en voorlichting. Avatar kwam in beeld; een ervaringsgerichte training die je leert meester te worden over je bewustzijn, denken, voelen en handelen. Eerst werd ik Avatar master en wizard, en daarna Rebalancing therapeut. Tenslotte volgde ik de driejarige internationale opleiding van Peter Levine voor lichaamsgerichte traumatherapie (Somatic Experiencing). Daarnaast volgde ik workshops van o.a. Laurence Heller over ontwikkelingstrauma. En zo begrijp ik steeds meer over wat communicatie is, en wordt de verbinding tussen denken, voelen en zijn steeds beter.

…lichaams- en bewustzijnswerker

Mijn passie is het creëren van meer evenwicht en contact tussen lichaam en geest. Dat is wat ons mens maakt, in alle dimensies. Ik zal altijd blijven genieten van de wijsheid van ons lichaam en van de fysieke en emotionele ontspanning die Rebalancing en Somatic Experiencing brengen. Ook ben ik innig dankbaar voor de Avatar gereedschappen.

Ik hoop nog veel mensen te mogen ondersteunen in hun weg naar  meer plezier en zelfwaardering. Wie weet, tot ziens!

Xandra Veltman
paramedisch natuurgeneeskundig therapeut

Respectrum
lichaams- en bewustzijnswerk